W E A R E O N E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW
Annyeonghaseyo
Najiha @ Chanyeol wife - Fourteen - Seoul
Tagboard
BLOG ARCHIVE


Credits
Template : ArrienAmani
Big Help : E XO-M
Nice View:Google Chrome
Owner: Your Name
Bored!
Posted on Saturday, December 15, 2012 at 8:29 AM | 0 exotic(s)




Assalammualaikum! ^^ . Lama gila aku tak update post ..Haha.Sian blog aku ni..Hmm sekarang ni cuti skolah so Edit Blog je la..BTW , lagi 2 minggu je nak sekolah! arghh -.- .Mode cuti skrng ni,ok.LOL! Aku nak tanye ni, sape dah beli barang sekolah? Sila angkat kaki dan tunjuk di hadapan lappy/com anda sekarang! Hahahaha.menggila sorang2 . kepada 1Alpha..hmm rindu korang gile lh..x sabar nak gelak dengan korang , ejek orang .haha..Six days to go holiday! Wehoo!! ^^ . Korang pulak macamana..cuti ni mesti la korang pegi holiday jugak kan atau holiday kt rumah je ?? -.-.Hahaha.K la tu je..dah pagi ni,still nak update post.Ok bye :3