W E A R E O N E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW
Annyeonghaseyo
Najiha @ Chanyeol wife - Fourteen - Seoul
Tagboard
BLOG ARCHIVE


Credits
Template : ArrienAmani
Big Help : E XO-M
Nice View:Google Chrome
Owner: Your Name
.CUTI SEKOLAH DAN TAHUN BARU CINA.
Posted on Monday, January 23, 2012 at 9:13 PM | 0 exotic(s)




YO! dah cukup lama aq x buat entry bru nih.hehe (Malkumlah sibuk dgan sklh kan2?) Hari ni je sempat nk update blog dan buat entry baru ^^. Lepas ni x de lah,sbb aq ade banyak kerja2 sklah yang nk kena buat.BEST GILAA! <-- BUDAK BAIK MESTI SERONOK DAPAT KEJE SKLH.KAN2?) Hahaha ;D.Xde lah .skali-skala je jadi baik.tu pon kalau dapat homework.kalau x,hmm seminggu ni la ONLINE sepanjang masa! :p.Haa ckp psal aq je,korang pon mesti ade HOMEWORK jugak kan? Tipu lah kalau xde =='.Mesti la cikgu bagi Homework untk buat dalam TAHUN BARU CINA ni..xkan la asyik main je..lgipun bkannya blan DECEMBER.k dh la tu ceramah ptang2 ni.HAKHAKHAK!.Walau ape2 pon,siap kan keje sklh dlu,bru boleh online k? OK SELAMAT TAHUN BARU CINA KEPADA YANG BERKENAAN SAHAJA.HAHA! BYEE X2!