W E A R E O N E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW
Annyeonghaseyo
Najiha @ Chanyeol wife - Fourteen - Seoul
Tagboard
BLOG ARCHIVE


Credits
Template : ArrienAmani
Big Help : E XO-M
Nice View:Google Chrome
Owner: Your Name
Happy New Year dan Apa Azam Korang?
Posted on Saturday, January 7, 2012 at 7:25 AM | 0 exotic(s)




Hallo.test.test.1,2,3..hehe.Macam mikrofon pulak kan?.Ok.cukup.Jom pegi ke tajuk dekat atas tu.Berdasarkan tajuk kat atas tuh,ape rase-rasenye azam baru korang pada tahun 2012? Nk handphone? Ipad2? Woahh! Dh lebih sangat tuh! haha.Ok,post ni utk pelajar-pelajar je lah,k? Sebab klau orng dewasa boleh beli handphone,IPAD2,dan lain2 lgii dgan sndiri kan? Ok jom pergi balik ke tajuk atas tu.hehe MEREPEK-REPEK JE KAN? Ok,sblom aku cakap ape azam tahun bru aq,Ok LET'S GO DANCING.opss silapp.LET'S GO TO THE PIC!~


Hehehe,Cntik kan Firework tuh? ^^ Sudah semestinye lah,semua Firework cntik,wadoyaii -,-. hahahaha.Okay sebenarnye azam baru aku adalah nak belajar bersungguh-sungguh(cemerlang dalam akademik) dan dlm kokurikulum jugak..Tpi thun lepas aku pling aktif dlm kokurikulum je,tpi akademik tu sederhana je lah,hehe.(2011-Tahun-6)Just dpt 3A2B JE,tpi walau ape2 pon,trima kasih kat cikgu 2 yg tlah ajar ^^.hehe.Ok,tu je azam bru aku utk tahun 2012 nih.bende laen aq xnk lah.hehe(BAIK LA DIKATAKAN) BHAHAHA! k tu sje utk ari ni,dh malam bute.aq nk tidur.K,BYE..