W E A R E O N E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER TUMBLR NEWER OLDER +FOLLOW
Annyeonghaseyo
Najiha @ Chanyeol wife - Fourteen - Seoul
Tagboard
BLOG ARCHIVE


Credits
Template : ArrienAmani
Big Help : E XO-M
Nice View:Google Chrome
Owner: Your Name
Ujibakat dkat SMK Gunung Rapat
Posted on Friday, December 16, 2011 at 5:21 AM | 0 exotic(s)



Arghh!Sakitnyer kaki aq.Hmm x pe lh.Demi masuk sch SMKGR la kan :),snggup buat ape saje,hahaha..Dh cukup2 la tu merepek -,- ..Sorry la ye, 2 ari selepas ujibakat tu x larat nk tulis post ni,sbb penat sngt.Mahu x nye.Setiap hri,pkul 7.30 mesti ade kat stadium,pastu lari 3,2 pusingan satu stadium tu..Perghh! mmang xtau nk ckp pe,tpi redha je la kan.hehe.Ok,tdi aq buat ujian(Ikut sukan Pilihan la) OLAHRAGA.Larian pling aq x puas hati,sbb ade dua orng bdak pompuan pkai kasut spike.mesti la dia lebih lju kan,grr =='.tpi lompat tinggi pling aq puas ati la,sbb aq lepas ;).
acara yg laen2 x mau nk comment2,takot -,- haha ..Ha! ni lgi satu cite.maser tidur kat asrama.mmang terok gile beb!.aq rase nk cekik je 2 orng minah gedik ni,asyik2 takot hantu! then dia pasang lmpu sepanjang mlm tu!,HAMPEHH BETOL! LOL ..mmang normal la kan.ngehh ==' Tpi aq dngar smpai 2pagi tu ader sorng cikgu pompuan ni dtng,suruh depe tutup lmpu,haha.padan muke! puas ati aq,kahkahkah.hehe ,.X BAIK LA KAN..biar je lh dier ni.hnye Allah je yg tau.
K la Bye..